Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek ekmeğinin bereketleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak hem mal ve para kaybedeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak kişinin her işi severek yapacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments