Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kişinin güzel işler yapacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla sevgilisini gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşınla sevgili olmak dertlerin artacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevgilin görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet eder.

Rüyada sınıf arkadaşınla sevgili olmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments