Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ailesiyle vedalaşmak

Rüyada ailesiyle vedalaşmak

Rüyada ailesiyle vedalaşmak mekân değiştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ses getireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ailesiyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada aileden vedalasmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ailesiyle vedalaşmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşla vedalaşmak üstün başarılar alacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada sarılıp vedalaşmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine veda etmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada biriyle vedalaşmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada askerle vedalaşmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments