Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle vedalaşmak

Rüyada anneyle vedalaşmak

Rüyada anneyle vedalaşmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, duygularını açığa vuracağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada anneyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada anneye veda etmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada anneyle vedalaşmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada annesiyle vedalaşmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet etmektedir.

Rüyada anne babayla vedalaşmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarılıp vedalaşmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kardeşle vedalaşmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada veda hutbesi görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments