Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek geçim derdinin biteceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin tatlı yediğini görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü tatlı yediğini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe tatlı yedirmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments