Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek

Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek

Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sağlık ve hayır getireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin tatlı yediğini görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, masraflarının azalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birine tatlı yedirmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments