Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye su vermek

Rüyada sevgiliye su vermek

Rüyada sevgiliye su vermek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye su vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada sevgiliden su içmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisine su vermek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle su içmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle suya girmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye su vermek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden su almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle suya düşmek rahata kavuşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden su istemek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments