Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden su almak

Rüyada sevgiliden su almak

Rüyada sevgiliden su almak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sabrını zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden su almak gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada sevgiliden su içmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle suya girmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden su almak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye su vermek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine su vermek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle su içmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden su istemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments