Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine sevdiğini söylemek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, esenliği bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kişinin başarılarının artacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek el açmayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına rivayet eder.

Rüyada onu sevdiğini söylemek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments