Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sevdiğini söylemek

Rüyada birini sevdiğini söylemek

Rüyada birini sevdiğini söylemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Rüyada birini sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada birine sevdiğini söylemek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini söylemek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, evlerine dünürcü geleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını sevdiğini söylemek onu uyaracağına, zorlukları atlatacağına, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada onu sevdiğini söylemek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments