Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarına sarılıp ağlamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına sarılarak ağlamak en zor zamanda yalnız kalacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye sarılmak ağlamak eve huzurun ve bereketin geleceğine, giden birinin geri döneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments