Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgililerin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgililerin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgililerin ayrıldığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada sevgililerin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden zorla ayrılmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek yeni bir hayata başlayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, güç ve kudret kazanacağına, markasını duyuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments