Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin kızdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine kızmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, parasının ve malının da artacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye kızmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline kızmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye kızmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, nimetin çoğalacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada eşine kızdığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments