Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Rüyada eski sevgiliye kızmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye kızmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisine kızmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiline kızmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments