Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye kızmak

Rüyada sevgiliye kızmak

Rüyada sevgiliye kızmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye kızmak gördüyseniz:

  • Finansal evraklarınız, anlaşmalar ya da üzerinde anlaşılamamış konular kapatılmayı bekliyor.

Rüyada eski sevgiliye kızmak geleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline kızmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek işlerinden de geri kalacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisine kızmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye kızmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızdan hoşlanmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments