Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisine kızmak

Rüyada sevgilisine kızmak

Rüyada sevgilisine kızmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisine kızmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Rüyada eski sevgiliye kızmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye kızmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline kızmak kudretli kişiler arasına gireceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada sevgilisine kızmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine çok kızmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, talihinin artacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments