Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine kızdığını görmek

Rüyada eşine kızdığını görmek

Rüyada eşine kızdığını görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, konuşmaz olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, kişinin gönlünü alacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine kızdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada eşinin kızdığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, tatsız haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşine kızdığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, esenliği bulacağına delalettir.

Rüyada eşe kızmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine rivayet eder.

Rüyada eşine kızmak yükünün azalacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada eşine çok kızmak iş hayatında değişiklik yapacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızdan teklif almak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere kızmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kızdığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments