Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kızdığını gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada sevgilisinin kızdığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye kızmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye kızmak bir fitne çıkarmaya, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, verimliliğinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline kızmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin kızdığını görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine kızmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments