Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, başa iş açacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, büyük bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak fakirleşeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamla sevgili olmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarıları ile tanınacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments