Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalıntı ayakkabı giymek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çift ayakkabı giymek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada ters ayakkabı giymek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine ayakkabı giydirmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments