Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek para sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet eder.

Rüyada güneş ve aydınlık görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments