Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek her anlamda şifa bulmaya, atılıma geçeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak rahatının kaçacağına, yeni bir ev alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık yolda yürümek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments