Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık görmek

Rüyada aydınlık görmek

Rüyada aydınlık görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, zararların yakında telafi edileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aydınlık gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet eder.

Rüyada aydınlık görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sosyal konumunun değişeceğine yorulur.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlık sokak görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık ışık görmek ihanete uğrayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada birini aydınlık görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aydın ismini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments