Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak hastalıkların şifa bulacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, borçlarının kapanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek konfor içinde yaşayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek onlar tarafından yüceltileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aydınlığa çıkmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, makam ve rütbe edineceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments