Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ve aydınlık görmek

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yeni bir işe gireceğine, ün sahibi olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ve aydınlık gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek bolluk içinde yaşamaya, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık tünel görmek ele geçen kazancın azalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments