Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek

Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek

Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, neredeyse kahrolacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepesinin kel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Rüyada saçının tepesini kel görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hasret içinde kalacağına inanılır.

Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kel kalmak üzüntülerin daha da artacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kel görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada kel bir adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları kel görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin kel olduğunu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments