Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini dövmek

Rüyada sevgilini dövmek

Rüyada sevgilini dövmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, evlerindeki huzurun artacağına, işinden uzaklaşacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini dövmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini dövmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini dövdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, varolan borçların ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili dövmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini dövmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini dövmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dövmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments