Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili dövmek

Rüyada eski sevgili dövmek

Rüyada eski sevgili dövmek sıkıntılarından kurtulacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili dövmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgili dövmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, çıkmaza gireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisini dövmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hayırlı haberler getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini dövmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşını dövmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments