Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek kazancının günden güne çok artacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, malvarlığının artacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini başka kadınla görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başka kadın görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinizi başkasiyla görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Rüyada evliyken başka birini sevmek kişinin hedeflediği işi alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments