Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini arkadaşıyla görmek

Rüyada sevgilisini arkadaşıyla görmek

Rüyada sevgilisini arkadaşıyla görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çalışmalarının artacağına, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini arkadaşıyla gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle arkadaşını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek iyi geçineceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla sevgili olmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sağlığının yerinde olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments