Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, gücünün azalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, şeytana uyacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağlamak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak muradının gerçekleşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments