Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yalnız kalınacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada sevgiliye aşık olmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kız çocuğunun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak yanlış kararlar vereceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak ters giden olayların düzeltileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments