Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada aşık kişiyi görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, zorlukların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişi görmek alım gücünde yükselme olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments