Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye aşık olmak

Rüyada sevgiliye aşık olmak

Rüyada sevgiliye aşık olmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, koyu muhabbette kalacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye aşık olmak gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak büyüyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye aşık olmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, geniş geniş yaşayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments