Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak isabetli girişimlerde bulunacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak edilen duaların karşılığını bulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye aşık olmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments