Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, fesada bulaşacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek hayatının da zorlaşacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgili görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgilini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ayrılanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments