Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, maddi olanaklarının artacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, ailesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek üzüntülerin gideceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, hak yolunu bulacağına inanılır.

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments