Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek yol göstereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments