Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek sağlık sorunları yaşanacağına, ilişkilerin noktalanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ticarette yol katedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek şifa göreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalettir.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine inanılır.

Rüyada birinin sizi kıskandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada size gülen birini görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments