Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek ilişkiye huzurun geleceğine, dinde bilginleşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments