Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizin babasını görmek

Rüyada sevgilinizin babasını görmek

Rüyada sevgilinizin babasını görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hane içine ay doğacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin babasını gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin babasını görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada babasının sevgilisini görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgili ve baba görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments