Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin babasını görmek

Rüyada sevgilisinin babasını görmek

Rüyada sevgilisinin babasını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin babasını gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinizin babasını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, gelir elde edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle babaya yakalanmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba sevgili görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada babayı sevgili olarak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada sevgili ve baba görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments