Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sevgilisini görmek

Rüyada babasının sevgilisini görmek

Rüyada babasının sevgilisini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kazancın daha da arttırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada babasının sevgilisini gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, anne baba duasının alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek yeni denemelerde bulunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin babasının öldüğünü görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin babasını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kolaylık elde edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments