Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, zorluklarını aşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak düzenli bir işe kavuşulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, rahat şekilde geçineceğine, bazı ortaklıklar kuracağına yorulur.

Rüyada babanın eski evini görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kem gözlere gelineceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin babasını görmek bir konuda destek alacağına, düşmanından uzak olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments