Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanına gelmek

Rüyada yanına gelmek

Rüyada yanına gelmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, o kapıyı kapatacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanına gelmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, arif kimselerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yan yana gelmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, mekân değiştireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulur.

Rüyada köpeğin yanına geldiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanına gelmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments