Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, gelirinin düşeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, umutlarının biteceğine, aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada soğuk davranmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, içebileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada birine soğuk davranmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dürüst davranmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deli gibi davranmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzurun bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments