Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürüst davranmak

Rüyada dürüst davranmak

Rüyada dürüst davranmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada dürüst davranmak gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada dürüst davranmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dürüst olmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dürüst olduğunu görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Rüyada iyi davranmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birine soğuk davranmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Rüyada acele davranmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments