Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, çok yorulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birine soğuk davranmak haneye dertlerin gireceğine , dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, istediği gibi yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk davranmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilgisiz davranmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, dünya malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada adaletli davranmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine iyi davranmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments