Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk davranmak

Rüyada soğuk davranmak

Rüyada soğuk davranmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada soğuk davranmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada soğuk davranmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birine soğuk davranmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek afiyete ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak çok hayırlı adımların atılacağına, depresyona gireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada dürüst davranmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, eve kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments