Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli gibi davranmak

Rüyada deli gibi davranmak

Rüyada deli gibi davranmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deli gibi davranmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde meydana gelebilecek değişikliklerin ya da yapılacak yolculukların yaşam kalitenize katkısı olabilir.

Rüyada deli gibi davranmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birine soğuk davranmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ilgisiz davranmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yeni kapılar açılacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek günah işlemekten korunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada acele davranmak beklediği haberin gelmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölçülü davranmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments